Koszikla Szurdok (kicikla)

4.513 Votes

Koszikla Szurdok is a naturally formed attraction located close to the town of Zalakaros. The rare tear-wall phenomenon can be seen here thanks to its sandstone foundation. The climate of the gorge is favourable to the growth of many rare species like of flora and fauna like liver moss, horse-drawn peach, bird's nest and many more. The whole ambience here during the summer is cool and refreshing due to the presence of high quality spring water. Perfect for a relaxing day, a drive to this lake is also quite a scenic one. 

More about Nagybakónak

Create a customized plan for your visit using the Nagybakónak trip planner. You can use ready templates or start from scratch for the same.

You can add cozy hotels in Nagybakónak like Hotel Oazis, Hotel Central and Hotel Forrás Zalakaros.

Curated Nagybakónak vacation packages await! Book the best ones and start turning your dream into reality.Discover various ways for how to reach Nagybakónak and complete the booking by choosing your mode of transport.

How to Reach Koszikla Szurdok (kicikla)

  • By car

Love this? Explore the entire list of places to visit in Nagybakónak before you plan your trip.

Fancy a good night's sleep after a tiring day? Check out where to stay in Nagybakónak and book an accommodation of your choice.

  • Koszikla Szurdok (kicikla) Address: Nagybakónak, 8821 Hungary
  • Try the best online travel planner to plan your travel itinerary!
Are you associated with this business? Get in Touch

Koszikla Szurdok (kicikla) Reviews & Ratings

Google+
  • Három gyerekkel nem egyszerű a haladás és kisgyerekkel a szurdok nem is vállalható mi sem tettük csak az első kisebb akadályt csináltuk meg mert nem a 7 éves kislányunk nem mert tovább menni ami érthető és nem is kell erőltetni. Viszont a forrás az már könnyű terep volt neki is és még tetszett is. Majd legközelebb megprobaljuk...

  • Igazából nem olyan nagy valami ez, 3 létrát kell megmászni, meg egy kis séta a patakvölgyben. Mini Rám szakadék hangulata van, ami nem is lenne gond. Ami furcsa volt, hogy utána nincs egy pad, semmi. Felmászik az ember a létrákon, és várna valamit, kisétál az erdőből, de ott sincs semmi, csak egy földút kereszteződés. Hiányérzetem támadt utána. Viszont jó kerékpártúra Zalakaroson nyaralóknak, gyerekekkel 1 napos program! :)

  • Nagyon izgalmas, a gyerekek iszonyúan élvezték! Elég rövid és intenzív ahhoz, hogy gyerekek kedvence legyen. Szép homokkő képződmények. Nedves időben felejtős, minden csúszik.

  • Eldugott helyen, rosszul kitáblázott. Nem túl látványos. Kalandra vágyóknak elsősorban.

  • Érdemes a szurdok felé indulni: a csúszós úton könnyebb felfelé menni

Read all reviews

Attractions Nearby